zeilvakantie-4.jpg zeilvakantie-3.jpg zeilvakantie-1.jpg zeilvakantie-2.jpg

Zeilvakantie op het IJsselmeer? Huur een zeilklipper!

U wilt een zeilschip (zeilklipper) huren voor een zeilvakantie op het IJsselmeer? Vanuit Harlingen heerlijk met een zeilschip zeilen op het IJsselmeer? Wadcharter.nl verhuurt twee klippers: De Amicitia en De Alexandra. Beide zeilschepen zijn comfortabel ingericht met respectievelijk zeven en tien tweepersoonshutten. Wenst u nog meer accommodatie? Neem ook dan gerust contact met ons op. Een klipper huren in Harlingen is ideaal voor een perfecte zeilvakantie op het IJsselmeer!

Zeilen en leuke stadjes bezoeken!

De schippers van Wadcharter.nl zeilen al jarenlang op het IJsselmeer. Zij kennen de mooiste plekjes en delen ze graag met u. Wat u mag verwachten? Zeilen (ook bij nacht!), prachtige stadjes bezoeken én heel veel ongerepte natuur! De gemoedelijke dagverblijven van de zeilschepen maken de setting voor een actieve zeilvakantie op het IJsselmeer compleet.

Zeilvakantie op het IJsselmeer. Iets voor u?

Een zeilvakantie op het IJsselmeer is een onvergetelijke ervaring. Voel de wind in uw haren, geniet van het steeds wisselende uitzicht en ervaar de ontspanning van het zeilen op een traditioneel zeilschip. 's Avonds voor anker in de haven van een pittoresk stadje of juist er op gaan voor een nachtelijke zeiltocht. Veel is mogelijk! Kiest u voor een zeilvakantie op het IJsselmeer? Eventueel in combinatie met een uitstapje naar de Waddenzee? Neem dan snel contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!