zeilvakantie-waddenzee-5.jpg zeilvakantie-waddenzee-2.jpg zeilvakantie-waddenzee-3.jpg zeilvakantie-waddenzee-1.jpg

Zeilvakantie op de Waddenzee? Huur een zeilklipper!

U wilt een zeilschip (zeilklipper) huren voor een zeilvakantie op de Waddenzee? Vanuit Harlingen (of Lauwersoog) heerlijk met een zeilschip zeilen op de Waddenzee of IJsselmeer? Wadcharter.nl verhuurt twee klippers: De Amicitia en De Alexandra. Beide zeilschepen zijn comfortabel ingericht met respectievelijk zeven en tien tweepersoonshutten. Wenst u nog meer accommodatie? Neem ook dan gerust contact met ons op. Een klipper huren in Harlingen is ideaal voor een perfecte zeilvakantie op de Waddenzee!

Zeilen, droogvallen, wadlopen, eilandbezoek... beleef de Waddenzee!

De schippers van Wadcharter.nl zeilen al jarenlang op de Waddenzee en zijn bovendien gediplomeerd wadloopgids. Zij kennen de mooiste plekjes en delen ze graag met u. Wat u mag verwachten? Zeilen (ook bij nacht!), droogvallen, wadlopen, eiland bezoek én heel veel ongerepte natuur! De gemoedelijke dagverblijven van de zeilschepen maken de setting voor een actieve zeilvakantie compleet.

Zeilvakantie starten van uit Harlingen?

Uw zeilvakantie starten in Harlingen heeft veel voordelen. Binnen 5 minuten bent u al op de Waddenzee. Een lange, mooie en actieve dag zeilen op de Waddenzee ligt voor u. 's Avonds droogvallen op een zandbank of een Waddeneiland bezoeken. Veel is mogelijk! Wilt u een klipper huren in Harlingen? Neem dan contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!