zeilvakantie-waddenzee-1.jpg zeilvakantie-waddenzee-2.jpg zeilvakantie-waddenzee-4.jpg zeilvakantie-waddenzee-5.jpg

Zeilen tijdens Pasen op de Waddenzee. Huur een zeilklipper!

Heerlijk zeilen op de Waddenzee tijdens Pasen. Vanuit Harlingen met een zeilschip snel de Waddenzee op. Wadcharter.nl verhuurt twee traditionele zeilschepen: De Amicitia en De Alexandra. Beide zeilschepen zijn comfortabel ingericht met respectievelijk zeven en tien tweepersoonshutten. Wenst u nog meer accommodatie? Neem ook dan gerust contact met ons op. Een klipper huren in Harlingen is ideaal voor een perfecte zeilvakantie tijdens Pasen!

Zeilen, droogvallen, wadlopen, eilandbezoek... beleef de Waddenzee tijdens Pasen!

De schippers van Wadcharter.nl zeilen al jarenlang op de Waddenzee en zijn bovendien gediplomeerd wadloopgids. Zij kennen de mooiste plekjes en delen ze graag met u. Wat u mag verwachten? Zeilen (ook bij nacht!), droogvallen, wadlopen, eiland bezoek én heel veel ongerepte natuur! De gemoedelijke dagverblijven van de zeilschepen maken de setting voor een actieve zeilvakantie tijdens Pasen compleet.

Tijdens Pasen uw zeilvakantie starten van uit Harlingen?

Uw zeilvakantie starten in Harlingen heeft veel voordelen. Binnen 5 minuten bent u al op de Waddenzee. Een lange, mooie en actieve dag zeilen op de Waddenzee ligt voor u. 's Avonds droogvallen op een zandbank of een Waddeneiland bezoeken. Veel is mogelijk! Wilt u in de paasvakantie een zeilschip huren in Harlingen? Neem dan contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!