Serious-5.jpg Serious-4.jpg Serious-3.jpg Serious-2-avond.jpg

Serious Request Leeuwarden 2013 - Overnachten in Leeuwarden

Serious Request 2013, jij komt toch ook naar Leeuwarden?

Overnachten in leeuwarden - Serious request 2013Van woensdag 18 december t/m dinsdag 24 december 2013 staat het Glazen Huis van Serious Request op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Een weeklang bruist de binnenstad van Leeuwarden.

Tal van evenementen zullen er in de hofstad van weleer worden gehouden. Eigenlijk mag je het niet missen. Kom ook naar Leeuwarden en overnacht op een heus hotelschip, pal in het centrum!

Het hele land komt in actie voor Serious Request 2013. In de elf dagen voorafgaand aan het Glazen Huis gaan elf 3FM DJ’s en elf Rayonhoofden op zoek naar de mooiste acties in Nederland. Al deze fantastische initiatieven vinden hun weg naar Leeuwarden.

Serious Request Leeuwarden, waar kan ik overnachten?

Je ziet het: Leeuwarden zal tijdens Serious Request 2013 24 uur per dag bruisen. Hét centrum is natuurlijk het Glazen Huis op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Onze twee hotelschepen liggen op slechts 100 meter van het Glazen Huis. Dichterbij overnachten kan niet!

Info hotelschepen in Leeuwarden

- 2 schepen, 17 tweepersoons hutten
- keuken, toiletten en douche
- stromend water in de hut
- gratis parkeren
- bed and breakfast mogelijk

Interesse?

Serious Request 2013 in Leeuwarden én overnachten op een hotelschip: dat is wel heel speciaal! De ligging in het centrum en de ambiance aan boord maken een bezoek aan Serious Request 2013 in Leeuwarden compleet.

Interesse om te overnachten op een hotelschip in Leeuwarden? Neem dan contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!