zeilvakantie-waddenzee-4.jpg zeilvakantie-waddenzee-3.jpg zeilvakantie-waddenzee-1.jpg zeilvakantie-waddenzee-2.jpg

Zeilen met Pinksteren op de Waddenzee. Huur een zeilklipper!

Heerlijk zeilen op de Waddenzee tijdens Pinksteren. Vanuit Harlingen met een zeilschip snel de Waddenzee op. Wadcharter.nl verhuurt twee klippers: De Amicitia en De Alexandra. Beide zeilschepen zijn comfortabel ingericht met respectievelijk zeven en tien tweepersoonshutten. Wenst u nog meer accommodatie? Neem ook dan gerust contact met ons op. Een klipper huren in Harlingen is ideaal voor een perfecte zeilvakantie tijdens Pinksteren!

Zeilen, droogvallen, wadlopen, eilandbezoek... beleef de Waddenzee met Pinksteren!

De schippers van Wadcharter.nl zeilen al jarenlang op de Waddenzee en zijn bovendien gediplomeerd wadloopgids. Zij kennen de mooiste plekjes en delen ze graag met u. Wat u mag verwachten? Zeilen (ook bij nacht!), droogvallen, wadlopen, eiland bezoek én heel veel ongerepte natuur! De gemoedelijke dagverblijven van de zeilschepen maken de setting voor een actieve zeilvakantie tijdens Pinksteren compleet.

Met Pinksteren uw zeilvakantie starten van uit Harlingen?

Uw zeilvakantie starten in Harlingen heeft veel voordelen. Binnen 5 minuten bent u al op de Waddenzee. Een lange, mooie en actieve dag zeilen op de Waddenzee ligt voor u. 's Avonds droogvallen op een zandbank of een Waddeneiland bezoeken. Veel is mogelijk! Wilt u een klipper huren in Harlingen? Neem dan contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!