Personeelsuitje-3.jpg Personeelsuitje-1.jpg Personeelsuitje-4.jpg Personeelsuitje-5.jpg

Personeelsuitje op een zeilschip

Personeelsuitje? Zeilklipper huren in Harlingen!

Organiseert u een personeelsuitje of een bedrijfsuitje en wilt u graag één of meerdere zeilschepen (klippers) in Harlingen? Dat kan! Wadcharter.nl in Harlingen verhuurt 2 klippers. Ideaal voor uw personeelsuitje! Vaar met onze zeilklipper(s) mee en geniet van de Waddenzee of het IJsselmeer!

Ontspannen personeelsuitje op onze klipper

Op onze zeilschepen kunnen uw collega's optimaal ontspannen in een bijzondere omgeving. Varen richting de horizon, genietend van de wind in de haren en de tijd even helemaal vergeten. De actieve zeilliefhebbers kunnen zelf tijdens het personeelsuitje nieuwe zeiltechnieken leren en actief meehelpen aan boord. Een bedrijfsuitje op een zeilklipper is een ideale manier om even los te zijn van alle dagelijke beslommeringen.

Zelf koken of catering?

Op de zeilschepen kunt u zelf koken aan boord met de meegebrachte (of bestelde) boodschappen. De zeilschepen zijn voorzien van een goed uitgeruste keuken met o.a. servies, pannen en bestek. Hier kunt u, zonder extra kosten, gebruik van maken. Wadcharter.nl kan u tijdens een personeelsuitje ook een uitstekende catering aanbieden. Van eenvoudige stamppot tot een uitgebreid buffet met wijnarrangement. Of wilt u liever uw vijfgangendiner uitgeserveerd hebben? Veel is mogelijk! U hoeft slechts te kiezen.

Interesse voor een origineel personeelsuitje op de Waddenzee?

Uw personeelsuitje op een zeilklipper is direct vanaf het vertrek uit Harlingen een succes! Al binnen 5 minuten bent u op de Waddenzee. Een lange, mooie en actieve dag zeilen op de Waddenzee ligt voor u. 's Avonds droogvallen op een zandbank of een Waddeneiland bezoeken. Veel is mogelijk! Wilt u een origineel personeelsuitje? Neem dan contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!