oereol-zeilen-zeilschip-huren-3.jpg oereol-zeilen-zeilschip-huren-2.jpg oereol-zeilen-zeilschip-huren-1.jpg oereol-zeilen-zeilschip-huren-4.jpg

Oerol 2012 zeilschip huren en uniek overnachten

Oerol 2012 bezoeken? En uniek overnachten in één van onze zeilklippers? Oerol 2012 beloofd weer een spectaculair schouwspel te worden waar weer veel publiek om af zal gaan komen. En terecht! Oerol is uniek in Nederland.

Een overnachting boeken tijdens Oerol kan lastig zijn. Wadcharter.nl ligt al jaren achtereen tijdens Oerol met 2 zeilklippers in de haven van Terschelling. Gasten genieten overdag van het programma van Oerol, 's avonds kunnen zij - voor het slapen gaan - in een unieke setting nog even napraten over een fantastische Oerol-dag!

Tijdens Oerol 2012 overnachten op een zeilklipper?

Een overnachting op een zeilklipper in de haven van Terschelling is uniek. Naast Oerol krijgt u met een overnachting op een zeilklipper het ware eiland- en waddengevoel. Wilt u tijdens Oerol 2012 een overnachting boeken op een zeilklipper in de haven van Terschelling? Genieten van cultuur en het ware zeeleven? Neem dan contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!