IMG_7104.jpg P1010064.jpg PICT0060.jpg IMG_3639.jpg

Zeilschip huren en zeilen van uit Lauwersoog

U wilt misschien een zeilschip (klipper) huren van uit Lauwersoog en heerlijk met een zeilschip zeilen op de Waddenzee? Voor een origineel bedrijfsuitje, familieweekend of een ontspannen zeilvakantie? Wadcharter.nl verhuurt twee klippers: De Amicitia en De Alexandra. Beide zeilschepen zijn comfortabel ingericht met respectievelijk zeven en tien tweepersoonshutten. Wenst u nog meer accommodatie? Neem ook dan gerust contact met ons op. Een klipper huren in Lauwersoog is ideaal voor een perfecte zeiltocht op de Waddenzee!

Beleef de betovering van de Waddenzee

De schippers van Wadcharter.nl zeilen al jarenlang op de Waddenzee en zijn bovendien gediplomeerd wadloopgids. Zij kennen de mooiste plekjes en delen ze graag met u. Wat u mag verwachten? Zeilen (ook bij nacht!), droogvallen, wadlopen, eiland bezoek én heel veel ongerepte natuur! De gemoedelijke dagverblijven van de zeilschepen vormen de entourage voor gezellige avonden.

Zeilen vanuit Lauwersoog?

Een klipper huren in Lauwersoog heeft veel voordelen. Binnen 5 minuten bent u al op de Waddenzee. Een lange, mooie en actieve dag zeilen op de Waddenzee ligt voor u. 's Avonds droogvallen op een zandbank of een Waddeneiland bezoeken. Veel is mogelijk! Wilt u een klipper huren in Lauwersoog? Neem dan contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!