Schoolreisje-3.jpg Schoolreisje-1.jpg Schoolreisje-2.jpg

Schoolreisje? Zeilschip huren en zeilen op de Waddenzee

Zeilen tijdens een schoolreisje is een unieke beleving. Het zeilen met de klas op een traditioneel zeilschip betekent actief bezig zijn op en rond de Waddenzee of het IJsselmeer. Tijdens een schoolreisje kunnen alle apecten van zeilen worden uitgevoerd. Wat te denken van droogvallen met een zeilklipper op een zandbank... of al wadlopende op zoek gaan naar zeehonden, mosselen of schelpen. Tijdens een schoolreisje op een zeilschip leren de leerlingen alles over het zeilen, de natuur en eventueel de Waddeneilanden.

Wadcharter.nl verhuurt twee klippers: De Amicitia en De Alexandra. Beide zeilschepen zijn comfortabel ingericht met respectievelijk zeven en tien tweepersoonshutten. Wenst u nog meer accommodatie? Neem ook dan gerust contact met ons op. Een zeilschip huren in Harlingen is ideaal voor een geslaagd schoolreisje of een werkweek op de Waddenzee of het IJsselmeer! U kunt een zeilklipper huren voor een dag, midweek, weekend of gehele week.  

Beleef met uw klas de betovering van de Waddenzee!

De schippers van Wadcharter.nl zeilen al jarenlang op de Waddenzee en het IJsselmeer en zijn bovendien gediplomeerd wadloopgids. Zij kennen de mooiste plekjes en delen ze graag met u en uw leerlingen.  Een klipper huren in Harlingen heeft veel voordelen. Binnen 5 minuten bent u al op de Waddenzee. Een lange, mooie en actieve dag zeilen op de Waddenzee (of IJsselmeer) ligt voor u. 's Avonds droogvallen op een zandbank of een Waddeneiland bezoeken. Veel is mogelijk! 

Wilt u een zeilschip huren in Harlingen voor een schoolreisje of werkweek? Neem dan contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!