NederlandsDeutschEnglish
Zeilen met de Vrijheid en de Alexandra 
P1010176.jpg IMG_3639.jpg 171_7105.jpg IMG_7104.jpg

Weekendje weg

Het zeilschip; vervoer,verblijf en vermaak ineen!

Aan boord van de klipper heeft u een heerlijk weekendje weg. Het zeilschip brengt u naar de gewenste bestemming terwijl u lekker kunt ontspannen aan dek. Of helpt u liever actief mee bij het hijsen van de zeilen en het sturen van het schip? Voor de overnachting hoeft u niets te regelen,want na een gezellige dag zoekt u ,moe maar voldaan,een van de comfortabele hutten op.

Welk schip wenst u?

De Vrijheid (14p) of de Alexandra (20p) ? Beide klippers hebben comfortabele 2-persoons hutten .

Programma

Vrijdagavond komt u aan boord van uw zeilschip in Harlingen. De bemanning  heet u welkom aan boord en verteld over het schip, het wad en de zeiltechniek. ’s Avonds kan een ieder genieten van een gezellige avond aan boord of in een van de cafés op de wal.

Zaterdagochtend gaan na het ontbijt de trossen los en worden de zeilen gehesen. Afhankelijk van de wensen van de opvarenden, de wind en het tij wordt koers gezet naar Vlieland ,Terschelling of een prachtige droogval plek.

Na een heerlijke zeiltocht kunt u op de eilanden talloze activiteiten ondernemen. Een flinke wandeling maken, schelpen en kokkels zoeken op het wad of het eiland verkennen per fiets. ’s Avonds zoekt u moe en  voldaan een van de comfortabele hutten op.

Zondagochtend wordt het verkennen van het eiland voortgezet of u maakt er een volle zeildag van. Door de geulen van het wad zeilt u terug naar Harlingen en wellicht spot u onderweg nog zeehonden! Eenmaal in de haven gaat u met een voldaan gevoel naar huis.

Zeilvakantie

Vrijheid op TV!

Vrijheid was de ster in het jeugdprogramma Huisje Boompje Beestje.

[meer]

contact

Wadcharter
T:(+31) (0)6 51 586 008
T:(+31) (0)6 13 509 847
info@wadcharter.nl
rianne@wadcharter.nl