NederlandsDeutschEnglish
Zeilen met de Vrijheid en de Alexandra 
P1010105.jpg IMG_3631.jpg editor_882733464d8e06177ba80073b9b74f92_480885.jpeg P1010052.jpg

Zeilvakantie op Waddenzee of IJsselmeer

Heerlijk genieten van een zeilvakantie op de Waddenzee of het IJsselmeer. Dat kan met de zeilklippers van Wadcharter.nl. Een zeilvakantie op de Waddenzee of het IJsselmeer is ontspannen en uitrusten in een bijzondere omgeving. Op een klipper varen richting de horizon, genietend van de wind in uw haar en de tijd even helemaal vergeten.

De actieve zeilliefhebbers kunnen tijdens een zeilvakantie nieuwe zeiltechnieken leren en actief meehelpen aan boord. Of u nu alleen bent, met vrienden of familie, een zeilvakantie op een klipper van Wadcharter.nl is voor iedereen een ideale manier om even los te komen uit het dagelijkse ritme.

Dagje of weekend weg.

Overdag actief bezig zijn aan boord van één van onze zeilende schepen, luieren in de zon of de tijd nemen voor dat goede boek. Alles is mogelijk. Samen het Waddengebied of de Friese Meren verkennen. Fraaie steden rondom het IJsselmeer en de schoonheid van de natuur ontdekken. 's Avonds is het dé gelegenheid voor een goed gesprek. De beste ingrediënten voor een geslaagd dagje of weekendje weg.

Specialist in groepsuitjes.

U zoekt een origineel idee voor uw vakantie? Heeft u al eens overwogen om aan boord te stappen van één van onze zeilende schepen? Samen met uw kinderen varen op bijvoorbeeld een stoere klipper. De prachtige, weidse uitzichten zorgen voor een perfecte sfeer. Met een groep van minimaal acht personen kunt u al varen op uw eigen zeilschip.

Winterarrangementen.

Ook in de winter hoeft u niet binnen te blijven! Want met de winterarrangementen van ons bent u er even lekker tussen uit en kunt u lekker uitwaaien. Wat dacht u van 2 dagen actief zeilen op de Waddenzee, all inclusive genieten met het stampottenarrangement. Een aanrader!

Individuele vaartochten.

Wadcharter.nl organiseert ook individuele zeilvakanties op de Waddenzee. Tijdens uw zeilvakantie krijgt u het Wad in al haar facetten te zien: zeilen, droogvallen, eilandbezoek, wadlopen en rust! Interesse voor een individuele zeilvakantie op de Waddenzee? Lees hier meer over de individuele zeilvakantie op de Waddenzee!

Ook genieten van een heerlijke zeilvakantie?

Een zeilvakantie op de Waddenzee of het IJsselmeer is een unieke belevenis. Geniet van het steeds veranderende uitzicht en kom volledig tot rust. De zeilklippers van Wadcharter.nl hebben ieder hun eigen charme en karakter. De klippers hebben Harlingen als thuishaven en zijn voorzien van volledig ingerichte keukens, waar men zelf kan koken met de meegenomen, of bestelde boodschappen. Maar ook kunt u de catering door ons laten verzorgen. Interesse in een heerlijke zeilvakantie? Neem dan contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!

 

Zeilvakantie

Vrijheid op TV!

Vrijheid was de ster in het jeugdprogramma Huisje Boompje Beestje.

[meer]

contact

Wadcharter
T:(+31) (0)6 51 586 008
T:(+31) (0)6 13 509 847
info@wadcharter.nl
rianne@wadcharter.nl