NederlandsDeutschEnglish
Zeilen met de Vrijheid en de Alexandra 
P1010105.jpg P1010176.jpg

Zeilvakantie Van eiland naar eiland

Voor deze individuele zeilvakantie op de Waddenzee scheept u in de haven van Harlingen in. Hier maakt u kennis met het schip en de medereizigers en wordt de route doorgesproken. Daarna vetrekt u voor de eerste zeiltocht op het Wad. Op naar Ameland! Onderweg ervaart u hoe het is om het schip tegen de stroom in te laten kruizen. Dit is een spectaculaire uitdaging die de schipper graag met u aangaat.

Ontdek Terschelling.

Zodra het tij dit de volgende dag toelaat, vertrekt u naar Terschelling. Op dit eiland kunt u de gezellige dorpjes bezoeken, uitwaaien op het strand of een fietstocht door de bossen maken.

's Avonds geniet u aan dek of in een van de vele cafés van een welverdiende borrel. Vervolgens zet het schip koers richting Vlieland. Hier ontdekt u eens temeer hoe sterk de Nederlandse Waddeneilanden onderling van elkaar verschillen.

Droogvallen: de ultieme waddenbeleving!

Op Vlieland is een wandeling of fietstocht naar de zandplaat Vliehorst zeker de moeite waard. En heeft u de vuurtoren van Vlieland al eens beklommen? Bij laag tij ervaart u de ultieme waddenbeleving: droogvallen op een zandplaat. Wanneer het eb wordt valt het schip droog op een zandbank en (afhankelijk van het tijdstip) brengt u hier de nacht door. Met een klein beetje geluk ziet u ‘s ochtends meteen al zeehonden.

Op naar Texel.

Na deze bijzondere ervaring koerst u naar Texel. U kunt hier een bezoek brengen aan het zeehondencentrum Ecomare, maar ook de Sluftervallei en het Maritiem Museum zijn bezienswaardigheden die u eigenlijk niet mag missen. De laatste dag maakt u nog een lange zeiltocht over de Waddenzee terug naar Harlingen waarbij u nog eenmaal de puntjes op de i kunt zetten voor wat betreft het zeilen.

Interesse?

Dit jaar organiseert Wadcharter.nl in augustus twee keer de individuele zeilvakantie 'Eiland naar Eiland'. Interesse? Hier vindt u alle data, prijzen en de contact/boekings mogelijkheden. Wij ontmoeten u graag in augustus!

Zeilvakantie

Vrijheid op TV!

Vrijheid was de ster in het jeugdprogramma Huisje Boompje Beestje.

[meer]

contact

Wadcharter
T:(+31) (0)6 51 586 008
T:(+31) (0)6 13 509 847
info@wadcharter.nl
rianne@wadcharter.nl