NederlandsDeutschEnglish
Zeilen met de Vrijheid en de Alexandra 
P1010048.jpg 170_7073.jpg Untitled-1.jpg IMGP0078.jpg

Overnacht op een hotelschip en ontdek Leeuwarden!

Leeuwarden is een fantastische stad om te bezoeken. De grandeur van weleer is nog steeds goed zichtbaar in de fraaie binnenstad van de voormalige hofstad. Ja, de wortels van ons huidige koningshuis liggen in de Friese hoofdstad Leeuwarden.

In de winterperiode is de binnenstad van Leeuwarden betoverend verlicht. Slenter bijvoorbeeld eens door de Kleine Kerkstraat, u zult verrast zijn van de ambiance. Niet voor niets is deze straat verkozen tot de leukste winkelstraat van Nederland!

Het fonkelnieuwe Fries Museum dan of de interessante geschiedenis van Mata Hari, de Oldehove, de Prinsentuin… noem maar op! Ja, Leeuwarden heeft u als toerist echt veel te bieden. Eigenlijk te veel om in een dag allemaal te bekijken.

Overnachten in Leeuwarden is dan ook een goede optie. Overnachten op een hotelschip is een verrassende ervaring. De sfeervolle klippers van Wadcharter.nl liggen vanaf voorjaar 2018 in het centrum van Leeuwarden. Op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

Info hotelschepen in Leeuwarden

- 2 schepen, 17 tweepersoons hutten
- keuken, toiletten en douche
- stromend water in de hut
- gratis parkeren
- bed and breakfast mogelijk

Interesse?

Overnachten op een hotelschip is iets speciaals. De ligging in het centrum en de ambiance aan boord maken een bezoek aan Leeuwarden compleet.  Interesse om te overnachten op een hotelschip in Leeuwarden? Neem dan contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!

Vrijheid op TV!

Vrijheid was de ster in het jeugdprogramma Huisje Boompje Beestje.

[meer]

contact

Wadcharter
T:(+31) (0)6 51 586 008
T:(+31) (0)6 13 509 847
info@wadcharter.nl
rianne@wadcharter.nl