NederlandsDeutschEnglish
Zeilen met de Amicitia en de Alexandra 
schip_zeilend.jpg

Zeilschip Amicitia

Op de Waddenzee of IJsselmeer zeilen met de klipper Amicitia is een sensatie. Met de wind vol in de zeilen is het letterlijk genieten geblazen. De klipper Amicitia is o.a. te huur voor dagtochten, meerdaagse zeiltochten, bedrijfsuitjes en familieweekenden. Ook voor populaire festivals als Oerol, Sail Amsterdam, Vlootdagen Den Helder of de Ronde om Texel hijsen wij graag de zeilen!

Historie klipper Amicitia

De tweemastklipper Amicitia is in 1889 gebouwd als zeilend vrachtschip. Jarenlang werden biertransporten in de zuidelijke Nederlanden gevaren. Later is de klipper Amicitia omgebouwd tot een comfortabel charterschip. Tegenwoordig is klipper Amicitia een comfortabel zeilschip met zeven tweepersoonshutten. Het gemoedelijke dagverblijf vormt de entourage voor gezellige avonden, aan dek bevindt zich een veilige kuip.

Droogvallen, wadlopen en zeilen bij nacht!

De schipper is naast enthousiast zeiler ook gediplomeerd wadloopgids. Hij deelt graag de betovering van het Wad met al haar facetten zoals droogvallen, wadlopen en zelfs zeilen bij nacht. Andere mogelijkheden zijn een natuurreis op het Oostwad of het verkennen van de Waddenzee in de wintermaanden. Aan boord van de Amicitia wordt u één met het mooiste natuurgebied van Nederland.

Klipper Amicitia huren?

Genieten van een schitterende zonsondergang? Op zoek naar zeehonden? Of 'gewoon' lekker actief zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer? Neem dan contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!

Amicitia

Amicitia op TV!

Amicitia was de ster in het jeugdprogramma Huisje Boompje Beestje.

[meer]

contact

Wadcharter
T:(+31) (0)6 51 586 008
T:(+31) (0)6 13 509 847
info@wadcharter.nl
rianne@wadcharter.nl