NederlandsDeutschEnglish
Zeilen met de Vrijheid en de Alexandra 
alexandra.jpg

Zeilschip Alexandra

Zeilschip Alexandra is de nieuwste aanwinst van Wadcharter. Het zeilschip Alexandra is een robuuste Zuid-Hollandse rivierenklipper en heeft Harlingen als thuishaven. Zeilen met de Alexandra geeft haar gasten een machtig gevoel. Voel de snelheid van het zeilschip en geniet van het prachtige decor van de Waddenzee of het IJsselmeer. Eilandbezoek, droogvallen, actief meezeilen of juist ontspannen genieten van de ongerepte natuur. Zeilen met klipper Alexandra is een unieke belevenis.

Historie klipper Alexandra

Klipper Alexandra is een zeilschip dat in 1895 op de beroemde werf Duivendijk in Lekkerkerk is gebouwd. Tot in de 70-er jaren heeft de Alexandra als vrachtschip gevaren en van 1975 tot 1990 lag het als woonboot aan de kade. Anno 2011 wacht onze gasten een zeer gezellig dagverblijf en ruime tweepersoons hutten met wasgelegenheid. Op het ruime achterdek is zitgelegenheid gemaakt, alwaar u van het prachtige uitzicht kunt genieten!

Zelf sturen.... durft u het aan?

Tijdens een zeiltocht mag u uiteraard actief meedoen. Naast het bedienen van de zeilen mag u zelf het roer in handen nemen. Niets is mooier dan zo'n groot schip door de golven te sturen. Een actieve dag zeilen maakt hongerig. De klipper Alexandra is voorzien van een compleet ingerichte keuken. Hier kan u uw kookkunsten etaleren. Heeft u geen zin om te koken? Geen nood! Wadcharter kan de catering voor u verzorgen, ook bij meerdaagse zeiltochten.

Klipper Alexandra huren

Zeilen, ontspanning, wadlopen en pittoreske dorpjes bezoeken. Raakt u al in de stemming? Huur dan eens klipper Alexandra. Voor een onvergetelijke zeiltocht op de Waddenzee of IJsselmeer. Personeelsuitje, zeilvakantie, festivalbezoek (bv. overnachten bij Oerol of Sail Amsterdam). Veel is mogelijk. Zelfs in de winter varen wij uit! Wilt u klipper Alexandra huren? Neem dan contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!

Alexandra

Vrijheid op TV!

Vrijheid was de ster in het jeugdprogramma Huisje Boompje Beestje.

[meer]

contact

Wadcharter
T:(+31) (0)6 51 586 008
T:(+31) (0)6 13 509 847
info@wadcharter.nl
rianne@wadcharter.nl